Afacerist din Hunedoara acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de lei

Afacerist din Hunedoara acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de lei

FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr din Hunedoara a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de comiterea unei infracţiuni de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste un milion de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au pus sub urmărire penală un tânăr, pe care l-au acuzat de evaziune fiscală în domeniul comercializării de materiale de construcţii.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, administrator al unei societăţi comerciale specializate în vânzarea de materiale de construcţii, s-ar fi sustras în perioada 2012 – 2014 de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul de stat prin omisiunea înregistrării în contabilitatea societăţii a operaţiunilor comerciale, precum  şi prin înregistrarea de facturi fiscale false de la societăţi inactive din punct de vedere fiscal sau care nu confirmă realitatea operaţiunilor. În urma acestor activităţi,el ar fi cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu de peste un milion de lei.

Iniţial, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au decis cercetarea acestuia sub măsura controlului judiciar.


Vă recomandăm şi:

Sentinţă definitivă în dosarul traficului de monede antice din Sarmizegetusa. Ce pedepse au primit cei patru inculpaţi

Magistraţii au pronunţat sentinţa definitivă într-un dosar al traficanţilor de tezaure dacice. Printre cei patru inculpaţi acuzaţi de infracţiuni de spălare de bani s-a numărat şi fostul custode al sitului Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Florin Delinescu.

Ziua neagră a primarului Devei, Mircia Muntean. Contestaţia în dosarul penal în care a fost condamnat a fost respinsă

Mircia Muntean a contestat decizia prin care a fost condamnat la patru ani de închisoare, într-un dosar în care a fost judecat pentru abuz în serviciu. Tribunalul Bucureşti i-a respins contestaţia la executare. Soluţia nu este definitivă, dar este o veste proastă pentru primarul care anul trecut a fost condamnat într-un alt proces la şase ani de închisoare.

Dezvăluirile poliţistului Claudiu Ionescu: povestea bărbatului mort în patul iubitei, în timpul sexului, adus la morgă în portbagajul unui taxi

Claudiu Ionescu, un ofiţer de poliţie din Hunedoara retras din activitate, a fost eroul unei întâmplări cu totul ieşite din comun. Poliţistul a relatat cum, în urmă cu câţiva ani, cadavrul unui bărbat care murise în timp ce făcea dragoste a fost transportat la morgă, în portbagajul unui taxi. Povestea publicată pe pagina sa de Facebook uimeşte şi prin alte detalii picante.

 

citeste totul despre: