Afacere cu alcool şi ţigări de contrabandă oprită de poliţişti, după o percheziţie în Hunedoara

Afacere cu alcool şi ţigări de contrabandă oprită de poliţişti, după o percheziţie în Hunedoara

FOTO: ARHIVĂ.

Un localnic din Hunedoara a fost reţinut, iar de la domiciliul acestuia, poliţiştii au ridicat sume importante de bani, dar şi alcool şi ţigări de contrabandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Hunedoara,  care se afla în zona Autogării Hunedoara şi oferea spre vânzare mai multe sticle de alcool de contrabandă, care nu aveau aplicate banderole fiscale româneşti. Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit 33 de sticle, a câte un litru fiecare, de alcool etilic de contrabandă.

Marfa a fost confiscată, iar bărbatul a fost reţinut pentru de 24 de ore, ulterior faţă de acesta fiind dispusă  măsura controlului judiciar.

„Duminică poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa hunedoreanului, unde au găsit 4 litri de alcool etilic de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, 400 de pachete de ţigarete de contrabandă, fără banderole fiscale româneşti, precum şi sume de bani în lei şi valută,  bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Poliţişti agresaţi la petrecerea din faţa blocului social. Oamenii s-au năpustit asupra forţelor de ordine, după ce le-au fost interzise grătarele şi manelele

Liderul romilor, furios că autorităţile nu fac curăţenie la blocul fantomă, unde omenii aruncă gunoiul de la fereastră: „Aşa locuiesc romii în ghetou!”

VIDEO Imagini revoltătoare surprinse pe şosea, de camerele video ale primăriei. „Cei care au făcut aşa ceva să cureţe”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: