Adrian David este noul şef al Consiliului Judeţean Hunedoara. A candidat singur la funcţia lăsată vacantă de Mircea Moloţ

Adrian David este noul şef al Consiliului Judeţean Hunedoara. A candidat singur la funcţia lăsată vacantă de Mircea Moloţ

Adrian David a devenit şef al CJ Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Adrian David (PNL) a fost ales astăzi preşedinte al Conisliului Judeţean Hunedoara, în urma voturilor consilierilor judeţeni. El va prelua atribuţiile pe care le-a avut în ultimele şase luni Dorin Gligor, preşedintele interimar al CJ Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consilierii judeţeni au ales, în şedinţa ordinară de astăzi, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Adrian David, fost vicepreşedinte al instituţiei, a candidat singur la funcţia de preşedinte şi a fost ales cu sprijinul consilierilor Partidului Naţional Liberal, din care face parte.

”Vreau să le mulţumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o astăzi şi pentru faptul că am demonstrat că suntem o forţă. Discutăm totuşi despre un mandat de aproximativ un an, în care ne pregătim să tragem concluziile ultimilor patru ani, un an destul de dificil, în care avem de încheiat proiecte de mare importanţă”, a afirmat Adrian David.

Potrivit declaraţiei de avere din anul 2014, Adrian David deţine un teren agricol în Iscroni (Aninoasa), spaţii comerciale în Vulcan, a obţinut venituri din activitatea didactică la Universitatea din Petroşani. Soţia sa este magistrat, iar tatăl său a fost comandant al Poliţiei Deva.


Vă recomandăm şi:

Mircea Moloţ şi Tiberiu Balint au venit în faţa instanţei. Fostul şef al CJ Hunedoara şi vicepreşedintele suspendat au cerut eliminarea sechestrului pus de DNA

Tribunalul Hunedoara a judecat astăzi solicitările depuse de Mircea Moloţ şi Tiberiu Balint, dar şi a altor învinuiţi în dosarul afacerilor ilegale din Consiliul Judeţean Hunedoara, de ridicare a sechestrului asigurator impus de procurori asupra unor bunuri aflate în proprietatea lor.

Şeful CJ Hunedoara va ajunge din nou în instanţă. Mircea Moloţ cere modificarea regimului de arest la domiciliu

Mircea Moloţ, şeful Consiliului Judeţean Hunedoara, aflat în arest la domiciliu din 9 decembrie, în dosarul în care este anchetat pentru infracţiuni de corupţie, a depus o cerere la Tribunalul Alba, de modificare obligaţiilor impuse în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Mircea Moloţ a fost trimis în arest la domiciliu. Tiberiu Balint şi ceilalţi trei inculpaţi au primit decizii similare

Curtea de Apel Alba Iulia a dispus trimiterea în arest la domiciliu a celor cinci inculpaţi în dosarul de corupţie, în care este anchetat şeful Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, şi vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint.

UPDATE VIDEO Mircea Moloţ va rămâne în libertate. Tribunalul Alba a respins propunerile de arestare preventivă. Ce a declarat preşedintele CJ Hunedoara

Tribunalul Alba a respins propunerile de arestare preventivă formulate pe numele lui Mircea Moloţ, preşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vicepreşedinte al CJ, şi a altor trei oameni de afaceri din Hunedoara, Emanoil Pup, Robertto Venter şi Vasile Axinte, anchetaţi într-un dosar de corupţie ce vizează afacerile ilegale făcute în numele CJ Hunedoara.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: