Adolescenţii de 15 ani daţi dispăruţi după ce au fugit împreună au fost găsiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Hunedoara.
FOTO: IPJ Hunedoara.

Cei doi minori din Hunedoara, pe care Poliţia i-a dat în urmărire naţională, după ce au plecat din familiile lor, supăraţi că părinţii nu sunt de acord cu prietenia lor, au revenit acasă.

După o zi de căutări, Maria Claudia Chirea şi Marius Beniamin Chirilă, doi elevi în vârstă de 15 ani, care ar fi avut o relaţie de prietenie cu care familiile nu erau de acord, au fost găsiţi.

Cei doi adolescenţi au revenit la domiciliile lor, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Marţi, părinţii acestora s-au prezentat la sediul Poliţiei Hunedoara şi au reclamat că Maria şi Beniamin nu am mai revenit la domiciliile lor, după terminarea cursurilor şcolare.

„Părinţii au mai relatat că ieri, în jurul orei 15:45, mamele celor doi minori i-au văzut pe aceştia pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Hunedoara, însă, la vederea acestora, minorii au fugit printre blocuri”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. La scurt timp, cei doi au fost daţi în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Adolescentă de 15 ani găsită de Poliţie după două săptămâni de la dispariţie

O patrulă de Poliţie a recunoscut-o pe tânăra din Deva, dată în urmărire naţională de aproape două săptămâni, de tatăl ei.

Un bărbat a dispărut de trei săptămâni. Familia crede că s-a înecat în râul Mureş

Radu Romulus Miclea (47 de ani), un localnic din Ilia, a fost dat dispărut de familie din 17 decembrie 2017. Bărbatul ar fi căzut în râul Mureş, de pe un pod vechi, susţin apropiaţii săi.

Reacţia furioasă a lui Traian Berbeceanu faţă de poliţistul acuzat de molestarea celor doi copii: „Bată-l Dumnezeu!”

Adevăraţii poliţişti „sunt cei care l-au prins şi l-au dovedit pe ticălos”, spune poliţistul Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, într-o reacţie dură faţă de molestarea celor doi copii de către poliţistul de la Rutieră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite