Adolescenta răpită şi torturată în munţi de fostul iubit a fost condamnată, după ce a vrut să îl scape de închisoare

Adolescenta răpită şi torturată în munţi de fostul iubit a fost condamnată, după ce a vrut să îl scape de închisoare

Cei doi tineri au fost condamnaţi.

O adolescentă care a fost torturată de fostul său iubit a fost condamnată de instanţă după ce a încercat cu orice preţ să îl salveze de la închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au condamnat o tânără de 19 ani, victimă a unui bărbat care a violat-o, a sechestrat-o timp de trei zile şi a torturat-o, după ce femeia a minţit în faţa instanţei, din dorinţa de a-l salva pe suspect de la o pedeapsă cu închisoarea.

Tabita F. a fost găsită vinovată pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului şi a fost condamnată la măsura educativă a supravegherii pe o durată de patru luni, părinţii acesteia fiind obligaţi să se asigure că adolescenta respectă obligaţiile impuse de instanţă. În 2016, Tabita, atunci în vârstă de 17 ani, a fost salvată de un echipaj de Poliţie, după ce fusese sechestrată şi molestată de fostul iubit, Daniel Duma.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce maşina pe care o conducea şi în care se afla şi victima sa, a fost oprită la un control de rutină, în Cheile Roşiei, de la marginea oraşului Petrila. În timp ce poliţiştii îi solicitau actele, pasagera din dreapta a fugit din maşină şi a mers direct la echipajul de poliţie, căruia i-a reclamat că de trei zile era sechestrată de către acesta, în zona muntoasă Cheile Roşiei şi că a fost abuzată sexual.

Raportul preliminar medico-legal efectuat în acest caz arăta că victima violatorului a fost supusă unor torturi. A fost ţinută fără mâncare timp de trei zile, batjocorită, bătută şi violată în acest timp, însă agresorul nu s-a mulţumit doar cu atât. A tăiat-o pe tânără în zona vaginului, cu un cuţit, rana fiind de un centimetru. Pentru faptele sale, chiar dacă a fost iertat de tânără, Daniel Duma a primit trei ani de închisoare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Lacrimi şi revoltă la locul unei tragedii de pe DN 7. Oamenii au luminat cu candele trecerea de pietoni mortală

Mascaţii au scotocit după infractori în locurile rău famate din municipiu. Cine au fost „victimele” poliţiştilor

Ce se va întâmpla cu copila de şapte ani găsită într-un beci şi cu fraţii ei gemeni, după calvarul trăit în ultimele şapte zile

citeste totul despre: