Adolescentă bătută şi umilită în Deva sub privirile nepăsătoare ale colegilor săi, care au filmat agresiunea

Adolescentă bătută şi umilită în Deva sub privirile nepăsătoare ale colegilor săi, care au filmat agresiunea

Foto: captură. Facebook.

Poliţiştii s-au autosesizat după publicare pe reţelele de socializare a unui filmuleţ în care o adolescentă de 16 ani este lovită şi umilită de o altă fată, în mijlocul colegilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile în care o adolescentă din Deva a fost umilită şi bătută de o altă tânără, în public, în mijlocul colegilor săi, fără însă ca aceştia să intervină în ajutorul ei, au stârnit reacţii de revoltă pe reţelele de socializare.

„Deva, un oraş liniştit unde lumea relativ  duce o viaţă cât de cât decentă, cu mici scântei. Acum înainte de alegeri, se trezeşte o mică smardoaică să facă ea legea pe zonă! Nu se poate atâta nesimţire şi nepăsare din partea celorlalţi care doar au filmat fără să intervină (“prieteni”). Trebuie oprit acest bulling ce e din ce în ce tot mai mare şi ajunge la un nivel foarte ridicat. Nu cred că aşa aţi fost învăţaţi acasă de către părinţii voştri, atât sper, şi sincer lucrurile acestea nu trebuie lăsate la voia întâmplării . Poliţia în momentul de faţă chiar ar trebui să se autosesizeze şi sa îşi facă datoria. Aş aprecia să distribuiti acest video dacă domnişoara a vrut sa fie vedetă şi şmecheră să fie atunci”, a fost mesajul publicat de un devean, alături de clip.

Poliţiştii au identificat autoarea agresiunii, care va fi anchetată penal. „În data de 7 septembrie 2020, în urma unei postari pe o reţea de socializare a unui mesaj şi a unei filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezenţa mai multor martori (adolescenţi) o minoră în vârstă de  16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean hunedoara.

Imagini cu agresiuni similare au fost filmate în Târgu Jiu, unde patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o elevă de 13 ani.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Un nou film cu fetele agresoare din Târgu Jiu. Minoră de 14 ani, reţinută şi părinţi amendaţi

VIDEO Fetele care au snopit în bătaie şi au umilit o elevă de 13 ani, audiate. Violenţele au stârnit revoltă

Imagini cu un puternic impact emoţional: Fată de 13 ani, snopită în bătaie de alte tinere. A fost scuipată, umilită şi înjurată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările