Accidente şi turişti indisciplinaţi în staţiunile montane Straja şi Parâng

Accidente şi turişti indisciplinaţi în staţiunile montane Straja şi Parâng

Foto: I. Tudor (Arhivă)

Un tânăr din judeţul Vâlcea, venit în staţiunea hunedoreană Straja, a suferit în această dimineaţă o fractură deschisă la gamba piciorului drept. Un alt turist, un bărbat din Câmpia Turzii, s-a ales cu o amendă de 500 de lei, după ce a intrat cu maşina pe una dintre pârtiile de ski din Parâng.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii montani şi salvamontiştii nu duc lipsă de evenimente la începutul anului 2010. În această dimineaţă, la Straja, un tânăr s-a accidentat pe drumul de acces către staţiune. Turistul de 26 de ani, din judeţul Vâlcea, a suferit o fractură deschisă la gamba piciorului drept. ,,Jandarmii montani împreună cu salvamontiştii au acordat primul ajutor victimei şi au transportat-o la echipajul SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, locotenent Nicolae Răducu.

Cu maşina pe pârtie

Cu două zile înainte de Noul An, un turist din Câmpia Turzii  a fost sancţionat contravenţional. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost amendat cu 500 de lei, după ce a pătruns cu autoturismul pe pârtia A din staţiunea montană Parâng.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: