Accident pe şoseaua extrem de riscantă a Lacului Cinciş: doi oameni au fost răniţi după ce au intrat cu maşina în parapet

Cel mai riscant sector al şoselei de pe malul Lacului Cinciş

Doi oameni au fost răniţi, într-un accident rutier petrecut duminică, în zona de agrement a Lacului Cinciş. Autoturismul scăpat de sub control a lovit un parapet de beton. Şoseaua este extrem de riscantă pe un sector de circa şapte kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier s-a petrecut dumincă după-amiază în zona complexului turistic Diamond de pe malul Lacului Cinciş.

Din primele informaţii oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un parapet din beton. Bărbatul şi un pasager au fost răniţi.
La sfârşit de săptămână, drumul judeţean devine extrem de aglomerat, pentru că mii de oamen ajung în zonă, în căutarea relaxării. Însă autorităţile nu au luat măsuri pentru siguranţa turiştilor.

De mai mulţi ani, şapte kilometri din şoseaua turistică, între Motel şi satul Topliţa au rămas într-o stare avansată de degradare. Gropile, şanţurile de pe margine şi denivelările îi deranjează pe localnici şi pe turişti, însă autorităţile nu au găsit soluţii la nemulţumirile lor.

 

Şoseaua Lacului Cinciş. ADEVĂRUL.

Cel mai probabil, abia după 2020, şoseaua care înconjoară lacul Cinciş va fi reabilitată. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara, sectorul de şapte kilometri al acesteia a fost preluat de Primăria Teliucu Inferior, pentru a fi efectuate lucrări de amenajare a noii reţele de apă şi canalizare a localităţilor din zonă. Drumul judeţean Hunedoara – Teliucu Inferior – Cinciş – Topliţa, pe un sector de 15 kilometri, a fost inclus pe lista celor zece şosele turistice, pe care CJ Hunedoara a anunţat că le va moderniza cu fonduri accesate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Satele din Ţinutul Pădurenilor faimoase pentru iernile grele. Cum arată locurile de basm unde oamenii trăiesc fără teama gerului şi a viscolului

VIDEO Bătrâna care trăieşte în sărăcie cumplită, în cătunul pustiu din sălbăticie: „Cât am putere în braţe, nu mă plâng”

FOTO Imaginile de basm ale iernilor de altădată din satele României. Cum s-au transformat locurile de vis din anii '30


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: