Accident rutier provocat de un tânăr care a fugit de Poliţie. Şoferul era băut şi nu avea permis de conducere

Accident rutier provocat de un tânăr care a fugit de Poliţie. Şoferul era băut şi nu avea permis de conducere

FOTO: ARHIVĂ.

Un tânăr băut şi fără permis a provocat un accident rutier după ce a încercat să fugă de echipajul de poliţie care l-a oprit pe o stradă din Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică dimineaţa, in jurul orei 01.30, poliţiştii rutieri au oprit in trafic, pe Strada Cerbului, din Hunedoara, autoturismul condus de un hunedorean de 20 de ani. La vederea poliţiştilor, acesta a rulat aproximativ 20 metri în marşalier, în încercarea de a se sustrage controlului. A avariat o maşină parcată, după care a fugit printre blocuri, abandonând maşina.

„Au fost alertate patrulele de ordine publică, iar în aproximativ 30 de minute, fugarul a fost prins şi a fost condus la sediul Poliţiei. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.54mg/l, alcool pur in aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au stabilit ca acesta nu posedă permis de conducere.

Tânarul a fost condus la spitalul din Hunedoara, unde a refuzat prelevarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. „Poliţiştii au luat masura reţinerii sale pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraţilor Parchetului de la lângă Judecătoria Hunedoara, in vederea luării măsurilor legale”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Detalii neştiute din „marfarul morţii”. Cine sunt vinovaţii dezastrului feroviar în care au murit doi mecanici

Cele mai frumoase şosele din România, locurile de vis din Munţii Carpaţi care transformă şofatul în plăcere

Şoselele naţionale din vestul ţării au intrat în reparaţii. Cel mai circulat drum a fost şi cel mai devastat de gropi

citeste totul despre: