Accident rutier cumplit pe un drum din Hunedoara. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedoara.
FOTO: ISU Hunedoara.

Un accident rutier mortal s-a petrecut sâmbătă, pe un drum comunal din Sibişel. Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost răniţi.

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă, în localitatea hunedoreană Sibişel, după ce un tânăr nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara şoselei.

„Pompierii Detaşamentului Orăştie specializaţi în descarcerare şi prim ajutor, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţeană au acţionat pentru salvarea a patru tineri: trei băieţi şi o fată, aflaţi într-un autoturism ce a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe partea şoferului în şanţul de la marginea drumului.  Tinerii, trei băieţi de 19 ani şi o fată de 18 ani, au fost scoşi din autoturism de echipa de descarcerare şi au primit îngrijiri medicale după care au fost transportaţi la UPU Orăştie”, a informat Inspectoratul pentru SItuaţii de Urgenţă Hunedoara.

accident

Victimele prezentau multiple politraumatisme dar erau conştiente. „Din păcate, unul dintre băieţii de 19 ani a suferit un stop cardio respirator la spital şi nu a mai putut fi resuscitat de medici”, a informat ISU Hunedoara.

Tânărul care a decedat era şoferul autoturismului, potrivit ISU Huendoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Şofer de camion - pericol public pe şosea. Este căutat de autorităţi după ce a devastat o staţie de autobuz şi a fugit

VIDEO Accident mortal cu motocicleta la ieşirea din Hunedoara spre Deva: o femeie a decedat în impact

VIDEO Anunţul ministrului Răzvan Cuc de pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: când vor fi inauguraţi cei 43 de kilometri. Va fi o zi de mare sărbătoare

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite