Accident grav la fabrica de vagoane: un muncitor a fost strivit de o ancoră

Accident grav la fabrica de vagoane: un muncitor a fost strivit de o ancoră

Bărbatul a fost transportat la spital. ARHIVĂ.

Un muncitor de la fabrica de reparat vagoane, din Simeria, a fost adus în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut la locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost adus în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut în fabrica de reparat vagoane Reva Simeria.

„Victima a suferit un traumatism cranian grav, cu fractură craniană. Este comatos. Pacientul a fost stabilizat la faţa locului şi transportat la UPU Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

Bărbatul a fost lovit în cap de ancora unui vagon în timpul unei proceduri de manevrare a vagoanelor. Ancora s-ar fi desprins din locul unde a fost sudată. Muncitorul lucra de patru luni la uzina din Simeria, susţin reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, care efectuează o anchetă cu privire la împrejuările în care s-a produs accidentul.

A fost al doilea accident grav petrecut la uzina din Siimeria în ultimul an, după ce în noiembrie 2017, un muncitor, în vârstă de 55 de ani, a murit strivit de tampoanele unui vagon.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Strigătul de revoltă al tinerei motocicliste rămase fără un picior din cauza unui şofer teribilist: „Nu poţi să nenoroceşti un om pe viaţă şi să primeşti libertate”

Tragedie în fabrica de reparat vagoane: un muncitor a murit strivit între utilaje, după deraierea unei garnituri

VIDEO Trei muncitori au murit după ce au fost prinşi sub un mal de pământ. Imagini de la locul tragediei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: