Accident grav pe DN 66. Două familii care mergeau la Mănăstirea Prislop au ajuns la spital: doi copii şi o tânără însărcinată sunt printre răniţi

Accident grav pe DN 66. Două familii care mergeau la Mănăstirea Prislop au ajuns la spital: doi copii şi o tânără însărcinată sunt printre răniţi

FOTO: ARHIVĂ.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut pe Drumul Naţional 66, în apropiere de Petroşani. Printre victime se află o tânără însărcinată şi două fete de câte patru ani.

Trei autoturisme s-au ciocnit, sâmbătă dimineaţa, pe Drumul Naţional 66, în zona localităţii Băiţa, iar cinci pasageri au solicitat îngrijiri medicale.

„Cauza probabilă a evenimentului rutier a fost pătrunderea pe contrasens a conducătorului auto care circula dinspre Haţeg spre Petroşani şi a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.  

Cei cinci răniţi se aflau în maşinile care circulau regulamentau. Sunt două familii din judeţul Vâlcea, care se îndreptau spre Mânăstirea Prislop. Au avut nevoie de îngrijiri medicale o femeie de 29 de ani, soţul ei de 31 de ani şi fetiţa lor de patru ani, diagnosticaţi cu traumatisme craniene şi contuzii, dar şi o tânără însărcinată, în vârstă de 31 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi o contuzie la umărul stâng şi fiica ei de patru ani care a suferit un traumatism cranian şi contuzie abdominală. Victimele au fost preluate de ambulanţe.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O femeie a murit în incendiul care i-a mistuit locuinţa. Flăcările au pornit de la o lumânare uitată

Primele ajutoare pentru Maria, bătrâna care locuieşte în pădure cu fiul bolnav şi doarme pe două scaune alăturate

Tragedie într-un sat de munte: un bărbat a murit în incendiul care i-a mistuit casa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: