Accident pe bulevard, produs de un tânăr băut şi fără permis. Doi adolescenţi şi şoferul au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul aflat la volanul unui autoturism BMW l-a scăpat de sub control.
Tânărul aflat la volanul unui autoturism BMW l-a scăpat de sub control.

Un accident rutier, soldat cu trei răniţi, s-a produs pe un bulevard din Hunedoara, după ce un tânăr s-a urcat băut la volan şi fără a avea permis auto.

Trei tineri au fost răniţi într-un accident rutier a avut loc, miercuri în jurul orei 3 dimineaţa, pe Bulevardul Decebal, din Hunedoara. Un

„Echipajul rutier care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Hunedoara, şi se deplasa din direcţia străzii Aurel Vlaicu spre strada Rotarilor. Întrucât acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed,  într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a lovit gardul împrejmuitor al unui imobilul. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a doi pasageri din autoturism, în vârstă de 15 şi de 18 ani, ambii din Hunedoara”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 

acc

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,45 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  tânărul nu posedă permis de conducere.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident pe şoseaua Hunedoara - Deva, produs de un şofer care a adormit la volan

Accident rutier soldat cu trei victime pe DN 66, în intersecţia cu şoseaua Călan - Hunedoara

VIDEO Accident rutier cumplit pe DN 66, produs de o femeie care a intrat cu autoturismul pe contrasens

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite