A murit cel mai pitoresc cerşetor din Deva: omul care a inventat „taxa Costică” s-a prăbuşit de la etajul şapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costică DOnose a murit. FOTO: Doru Nica.
Costică DOnose a murit. FOTO: Doru Nica.

Costică Donose, unul dintre personajele pitoreşti de pe străzile Devei, a murit după ce s-a prăbuşit de la etajul şapte al unui bloc din Hunedoara. Tânărul de 30 de ani era cunoscut pentru faptul că a decis să inventeze propria taxă pe care le-o percepea, cu voia lor, devenilor care îl întâlneau.

Costică Donose a murit la spital, după ce s-a prăbuşit de la etajul şapte al unui bloc din Hunedoara. Cu fracturi de coloană şi de membre, tânărul de 30 de ani a decedat la scurt timp după ce fusese adus la unitatea medicală.

Costică era cunoscut în Deva ca unul dintre personajele pitoreşti ale municipiului, chiar dacă pentru a cerşi, bărbatul făcea naveta din municipiul Hunedoara. Apela la mila oamenilor, purtând o cutie pe care şi-a trecut propria invenţie „taxa Costică, de un leu”. În anumite perioade, taxa pe care o percepea, cu voia lor, celor care îl întâlneau, era redusă la jumătate, din motive numai de el ştiute. Unui avocat din Deva, potrivit relatării lui Costică, i s-a făcut milă de el şi i-a plătit pentru înlocuirea dinţilor căzuţi în urma unei agresiuni suferite.

Cerşetorul însă nu a putut rămâne departe de necazuri. S-a prăbuşit de pe gara Devei şi a rămas fără un ochi, în urmă cu un an.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Cererea în căsătorie care a emoţionat o ţară întreagă. Toţi sătenii au asistat cu uimire la surpriza pregătită unei tinere

O tânără din Deva a avut parte de una dintre cele mai emoţionante şi surprinzătoare cereri în căsătorie. Un sat întreg a asistat la evenimentul pregătit de iubitul ei. Scena inedită a cererii în căsătorie a făcut furori pe Internet.

Violatorul care şi-a torturat fosta iubită de 17 ani, a sechestrat-o şi a înfometat-o timp de trei zile a cerut să fie eliberat

Tânărul care şi-a mutilat fosta iubită de 17 ani, tăind-o cu un cuţit în zona vaginului, şi care apoi a sechestrat-o şi a violat-o, a fost adus în faţa instanţei. A cerut să fie eliberat, însă magistraţii Tribunalului Hunedoara i-au respins solicitarea.

Mărturia cutremurătoare a tinerei agresate sexual, în club, de fiul lui Nicolae Guţă: „M-a târât pe jos, iar când am ripostat mi-a dat cu o sticlă în cap“

Scene şocante s-au petrecut într-un club din Petroşani. Ana Maria Sanda, o tânără de 19 ani, s-a plâns Poliţiei că a fost agresată sexual de un manelist. A încercat să i se opună, dar a ajuns în spital, după ce a fost maltratată şi, în final, lovită cu o sticlă în cap.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite