A murit jurnalistul Ştefan Ciocan. A fost unul dintre veteranii presei locale

A murit jurnalistul Ştefan Ciocan. A fost unul dintre veteranii presei locale

Ştefan Ciocan.

A murit jurnalistul Ştefan Ciocan, senior editor la Glasul Hunedoarei, unul dintre veteranii presei din judeţul Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

A murit jurnalistul Ştefan Ciocan (49 de ani), senior editor la Glasul Hunedoarei şi unul dintre cei mai vechi reprezentanţi ai presei din judeţul Hunedoara.

Vestea tragică a fost dată de apropiaţii săi şi confirmată de jurnaliştii cotidianului local, precum şi de foşti colegi ai acestuia. Ştefan Ciocan a decedat vineri în Budapesta.

Ştefan Ciocan a lucrat la România Liberă, Evenimentul Zilei şi a înfiinţat şi condus mai multe publicaţii şi posturi de televiziune locale. A fost considerat unul dintre cei mai combativi jurnalişti din Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesajul dur al lui Traian Berbeceanu: „Sunt 4 ani de când nişte ticăloşi mi-au distrus viaţa şi cariera. Mai este puţin...”

Reacţia furioasă a lui Traian Berbeceanu faţă de poliţistul acuzat de molestarea celor doi copii: „Bată-l Dumnezeu!”

Reacţia lui Traian Berbeceanu: „Voi, ăştia de o ardeţi toată ziua cu Legile Justiţiei, ia reglementaţi şi asta. Dă-vă...”


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările