A murit Costel Alic, primul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara după 1989

A murit Costel Alic, primul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara după 1989

Costel Alic.

A murit Costel Alic, primul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, după 1989. Costel Alic a mai deţinut funcţiile publice de subprefect şi prefect şi director al CEH.

Ştiri pe aceeaşi temă

A murit Costel Alic, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni ai anilor 1990. Costel Alic (decedat la vârsta de 67 de ani) a fost primul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, după 1989. De asemenea, a mai deţinut funcţiile publice de subprefect şi prefect şi director al Complexului Energetic Hunedoara.

„Familia Alic anunţă cu adâncă durere în suflet trecerea în nefiinţă a celui care a fost Costel Alic (Bebe). Trupul neînsufleţit se află depus la Capela Sfântul Alexandru din Deva, cu începere de azi, 24 ianuarie 2020, ora 17:00, iar slujba de pomenire se va ţine între orele 18:00-18:30. Înmormântarea va avea loc duminică, 26 ianuarie 2020, orele 12:30, la Cimitirul Bejan, din Deva”, a anunţat familia acestuia.

Costel Alic a fost judecat din 2010 pentru infracţiuni economice, în dosarul Băncii Române de Scont, o afacere controversată în care a fost implicat ca director societăţii care administra exploatarea de cuarţ de la Şiglău – Uricani. În 2018, după opt ani de la începerea procesului, a fost achitat definitiv.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Costel Alic a fost achitat după opt ani, în dosarul fraudelor de milioane de euro de la Banca Română de Scont

EXCLUSIV Băieţii deştepţi ai cărbunelui, fraudă de milioane. Cărbunele importat la suprapreţ de Complexul Energetic Hunedoara nici măcar nu era necesar

Sentinţă finală în dosarul aurului dacic, după nouă ani de procese. Traficanţii de comori scapă cu pedepse mici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: