Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara: reporteri şcolari în acţiune

Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara: reporteri şcolari în acţiune

După vacanţa de iarnă, micii reporteri încep cursurile cu forţe proaspete.

Micii reporteri ai revistei şcolare “Clopoţel” de la Şcoala Generală Simeria vor lua, în luna ianuarie, locuitorii oraşului la întrebări. În cadrul proiectului “Găseşete soluţii! Fără conflicte în şcoli!”, tinerii vor intervieva cetăţenii cu privire la eventualele manifestări de violenţă din comunitatea locală.

Ştiri pe aceeaşi temă


Aceştia au programat, de asemenea, o întâlnire cu “eroul tăcut” al oraşului, adică city-managerul Adrian Florin Bozdog.

A furat tot ce i-a ieşit în cale

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Gurasada, este cercetat pentru furt calificat după ce, în perioada decembrie 2010-ianuarie 2011, a lăsat un localnic fără mai multe bunuri.

Hunedoreanul i-a luat atât butelia de la aragaz, cât şi două cutii cu plăci de gresie şi o cutie cu plăci de faianţă, lucruri pe care omul le ţinea într-un garaj situat pe raza localităţii Câmpuri Surduc.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 500 lei, a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase fiind ridicate de la domiciliul suspectului şi predate părţii vătămate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările