Şoselele naţionale din vestul ţării au intrat în reparaţii. Cel mai circulat drum a fost şi cel mai devastat de gropi

Şoselele naţionale din vestul ţării au intrat în reparaţii. Cel mai circulat drum a fost şi cel mai devastat de gropi

DN 68 A este în reparaţii. FOTO: DRDP Timişoara.

O mulţime de şoferi au reclamat în ultimele săptămâni problemele cauzate de nenumăratele gropi de pe cel mai circulat tronson de drum naţional din vestul ţării. Au început reparaţiile pe şoseaua Deva – Lugoj şi pe celelalte drumuri naţionale din zona de vest.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumul Naţional 68A Deva – Lugoj a fost în ultimele săptămâni subiectul a numeroase reclamaţii, din cauza stării carosabilului pe porţiunea dintre Săcămaş şi Margina.

Şoferii au postat o mulţime de filmuleţe în care au arătat dezastrul de pe şoseaua plină de gropi, pe tronsonul de circa 40 de kilometri între cele două localităţi, care în prezent nu este dublat de Autostrada A1, aşa cum se întâmplă între Margina şi Timişoara.

Drumarii anunţă că au început lucrările de reparaţii pe toate drumurile naţionale din vestul ţării, iar o prioritate va fi şoseaua Deva – Lugoj.

„Încercăm să îmbunătăţim condiţiile de circulaţie pentru conducătorii auto care utilizează aceste drumuri şi se vor efectua reparaţii inclusiv sâmbătă, pe cel mai tranzitat drum DN68A Margina - Săcămaş. De altfel, colegii noştri au fost prezenţi şi ieri şi astăzi pe DN 68A, Margina – Săcămaş, DN 6 - în zona Sânnicolau Mare şi sectorul Jupa - Lugoj, DN 7 – zonele Lipova, Păuliş, Pecica – Nădlac, DN 59 – Timişoara – Moraviţa, DN 59B – Cărpiniş – Deta, pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, pe DN 79A – zona Vârfurile, DN 58 – Păltiniş – Brebu, pe DN 58B Reşiţa – Bocşa. Rugăm participanţii la trafic să aibă răbdare în zonele cu lucrări şi să respecte semnalizarea temporară instituită de drumari”, a informat Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Proiectul eşuat al şoselei din parcurile naţionale între Valea Jiului şi Herculane. Ce se va întâmpla cu drumul naţional

VIDEO Privelişti sumbre în pădurea devastată. Românii „au ascuns“ remorci de gunoaie la adăpostul copacilor

VIDEO Cea mai spectaculoasă şosea din Munţii Orăştiei. Povestea drumului care duce la satul din nori şi spre poiana în care ar fi murit Decebal

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările