Şoseaua Hunedoara - Deva a intrat în şantier. Au loc reparaţii ample pe cel mai degradat sector al drumului judeţean

Şoseaua Hunedoara - Deva a intrat în şantier. Au loc reparaţii ample pe cel mai degradat sector al drumului judeţean

Reparaţii pe DJ 687. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Lucrări ample de reparaţii au început pe şoseaua Hunedoara – Deva, cel mai circulat tronson de drum judeţean al Hunedoarei şi unul dintre cele mai reclamate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva a intrat în reparaţii. Constructorii au turnat petece de asfalt pentru a acoperi cele câteva sute de gropi de pe şoseaua considerată cel mai circulat tronson de drum judeţean al Hunedoarei.

Cele mai ample lucrări au loc în zona Cristur, unde drumarii încearcă să elimine denivelările apărute în ultimii ani după construcţia reţelei subterane de apă şi canalizare. Consiliul Judeţean a primit în ultimele luni o mulţime de reclamaţii cu privire la starea carosabilului, pe cei 10 kilometri ai DJ 687, între Peştişul Mare şi Sântuhalm.

Şoseaua este principala cale de intrare a turiştilor în Hunedoara, însă în afara unui sector de doi kilometri de la marginea municipiului, nu a mai fost inclusă în vreun proiect de reabilitare, în ultimul deceniu.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Zona de risc a DN 7 eliberată de arborii prăbuşiţi. Zeci de metri cubi de lemn au fost adunaţi de lângă şosea

VIDEO Prăvăliri de versant pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. O gaură imensă a fost semnalată pe „Dealul Liliecilor”

Deva trece la transport public ecologic: 24 de autobuze şi microbuze electrice vor fi achiziţionate pe fonduri europene

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: