Şoseaua Deva - Lugoj, în şantier pe cel mai aglomerat sector: Margina - Holdea. Ce lucrări au loc

Şoseaua Deva - Lugoj, în şantier pe cel mai aglomerat sector: Margina - Holdea. Ce lucrări au loc

Zona Holdea, pe DN 68 A.Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Cel mai aglomerat sector al Drumului Naţional 68A Deva – Lugoj intră în reparaţii ample. Constructorii vor lucra pe porţiunea Margina – Holdea, care nu este „dublată” de autostrada A1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din această săptămână Drumul Naţional 68A Deva – Lugoj, pe sectorul de circa 14 kilometri Margina – Holdea, singurul care nu este dublat de AUtostrada A1, intră în şantier.

Vor începe lucrări de anvergură pentru executarea de reparaţii la carosabil, care constau în înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic şi de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Autostrada Lugoj - Deva. Şoferii scapă de restricţiile de viteză impuse de un an pe sectorul Ilia - Holdea

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva: restricţii de tonaj ridicate pe Lotul 3. Camioanele vor putea circula pe el

Autostrada Lugoj - Deva. Ce se întâmplă pe lotul „tunelurilor pentru urşi”, estimat la 300 de milioane de euro

„Fiind un sector de drum tranzitat intens, aceste lucrări pot produce un deranj mai mare al traficului, motiv pentru care îndemnăm şoferii să utilizeze şi rutele ocolitoare, după cum urmează: A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac şi A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Haţeg – DN 68 Caransebeş – DN 6 Lugoj – A1”, au informat reprezentanţii DRDP Timişoara.

În această săptămână, va începe montarea semnalizării rutiere pentru a marca zonele unde se vor executa lucrările. Reparaţiile vor dura până la începerea sezonului estival, restricţiile fiind ridicate în perioada sărbătorilor pascale, a transmis DRDP Timişoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3. Drumarii pregătesc recepţia celor 21 de kilometri construiţi cu întârzieri record

VIDEO Premieră pe Autostrada Lugoj - Deva, la cinci ani de la startul lucrărilor. Ce se întâmplă pe Dealul Liliecilor şi cât a mai rămas de construit din autostradă 

Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 4 înainte de recepţie: „Este exclus ca autostrada să nu fie deschisă până de Sfânta Maria”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările