Şoferul de 73 de ani care a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat băut la volan

Şoferul de 73 de ani care a provocat un accident rutier, după ce s-a urcat băut la volan

Accident. ARHIVĂ.

Un vârstnic s-a urcat băut la volan şi a fost la un pas de tragedie, pe un drum naţional din judeţul Hunedoara. A încercat să depăşească un autotrencu remorcă, peste linia continuă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer în vârstă de 73 de ani a provocat un accident rutier pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani. Bărbatul conducea un autoturism, iar localitatea Ruşor, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, trecând peste linia continuă care desparte sensurile de mers.

„Pentru a evita impactul frontal cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, a virat dreapta, acroşând autoutilitara pe care o depăşea, după care a fost proiectat în afara părţii carosabile, în gardul unui  imobil. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, însă, în cazul conducătorului auto care a produs evenimentul, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,52 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Bărbatul va fi cercetat penal.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Locul blestemat de la poalele cetăţii dacice. Legătura dintre marile tragedii petrecute în 2017 pe calea ferată

Mai puţin de zece kilometri despart locurile celor mai mari tragedii înregistrate în 2017 pe calea ferată din judeţul Hunedoara. Sâmbătă, trei oameni au murit îngropaţi sub tonele de pământ şi bolovani prăvălite peste ei, în zona Cheilor Băniţei. De cealaltă parte a versantului, în aprilie 2017, doi mecanici de loclomotivă au murit, în trenul deraiat.

VIDEO Cele mai riscante tronsoane de drum naţional sunt dotate cu parapeţi de beton, pentru a opri tragediile rutiere

Aproape cinci kilometri de parapeţi mediani şi marginali vor fi montaţi în următoarele zile în locurile riscante pentru siguranţa şoferilor de pe DN 66 şi DN 7, în judeţul Hunedoara.

VIDEO Oraşul îndoliat la înmormântarea minerului Aurel Anghel, ucis în explozia din Mina Uricani

Un oraş întreg a fost în doliu, joi, la înmormântarea minerului Aurel Anghel, ucis în explozia din subteranul minei Uricani. Muncitorul decedat la vârsta de 43 de ani, cu câteva săptămâni înainte de a ieşi la pensie, a fost condus pe ultimul drum.

citeste totul despre: