Şcoala în care elevii fac sex în pauze: elev molestat în clasă de colegul recidivist, care a mai abuzat sexual un minor

Şcoala în care elevii fac sex în pauze: elev molestat în clasă de colegul recidivist, care a mai abuzat sexual un minor

Şcoala Dr. Aruel Vlad.

Un elev de 13 ani a fost supus unor perversiuni sexuale de colegul său, de 14 ani, în văzul celorlalţi adolescenţi. Incidentul s-a petrecut într-o pauză de ore, în Şcoala Aurel Vlad din Orăştie. În urmă cu un an, elevul agresor a fost cercetat după ce a încercat să oblige un alt coleg să îi facă sex oral, într-o pauză.

Scene şocante s-au petrecut în Şcoala Dr. Aurel Vlad din Orăştie. Un elev de 13 ani, din clasa a şaptea a fost molestat de colegul său mai mare, de 14 ani, din clasa a şasea. Cazul a fost reclamat Poliţiei de responsabila unui centru de plasament, unde a fost adusă victima. Potrivit sesizării acesteia, în data 9 martie într-o sală de clasă, autorul a costrâns victima să comită acte de natură sexuală. „Se cercetează presupusa faptă de agresiune sexuală comisă de elevul de 14 ani”, a confirmat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Dionisie Bulz, directorul Şcolii Dr. Aurel Vlad, a declarat că a fost înştiinţat de incident la scurt timp după ce s-a consumat fapta şi a informat Poliţia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Hunedoara.

În urmă cu un an, elevul care şi-ar fi abuzat colegul a mai fost cerectat, fiinad acuzat că s-a dezbrăcat în faţa clasei, în pauza mare, şi a supus un alt coleg la perversiuni sexuale. Potrivit mărturiilor a doi colegi care au fost de faţă la scenele petrecute, agresorul i-a cerut victimei să îi facă sex oral, iar în urma scenelor petrecute, copilul agresat a vomitat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie a dispus atunci clasarea cauzei, datorită vârstei agresorului.  Adolescentul care a comis agresiunea a mai avut abateri, respectiv agresiuni verbale faţă de colegii săi, care s-au discutat în consiliile profesorale. După incdentele de anul trecut, a fost inclus într-un program de consiliere derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara.

În 2010, Şcoala Dr. Aurel Vlad din Orăştie a fost scena unei tragedii. La 9 februarie, în timpul unei pauze în care şcolarii din clasa a V-a de exersau nesupravegheaţi, printre băncile clasei, manevre de wrestling (un sport de contact), un elev de 12 ani a fost luat pe umeri de un alt coleg şi trântit în cap pe parchetul din lemn. În urma impactului cu solul, copilul s-a ales cu un hematon pe creie care i-a cauzat moartea.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Gestul de omenie al unor elevi de 11 ani: au predat 800 de lei găsiţi în parc. Copiii au oferit o explicaţie fascinantă

Paul şi Dragoş, doi elevi de la Colegiul Naţional Decebal, din Deva, au găsit aproape 800 de lei pe o alee din Parcul municipal Cetate, iar primul lor gând a fost să îi predea autorităţilor.

Şcoala de tortură a făcut prima victimă: directoarea a fost alungată, iar angajaţii sunt cercetaţi, după scandalul copiilor schingiuiţi în camera ororilor

Adriana Coza, directoarea şcolii din Vaţa de Jos, unde ar fi existat o cameră de tortură unde elevii erau agresaţi, a fost înlocuită. Angajaţii unităţii şcolare vor fi cercetaţi disciplinar, iar elevii vor fi consiliaţi pentru a depăşi eventualele traume suferite.

Tânăra care şi-a ucis copila abia născută, aruncând-o în apele Jiului, a cerut să fie lăsată în libertate

Andreea Papp, tânăra acuzată că şi-a ucis copilul nou născut şi l-a aruncat în apele Jiului a fost înfăţişată instanţei Tribunalului Hunedoara, care a decis prelungirea măsurii arestului preventiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: