Şase fete de grădiniţă au fost molestate de un pervers. Tânărul care a violat copilele în scara blocului a ajuns în închisoare

Şase fete de grădiniţă au fost molestate de un pervers. Tânărul care a violat copilele în scara blocului a ajuns în închisoare

FOTO: ARHIVĂ.

Magistraţii l-au condamnat la închisoare pe Constantin Drăgan, acuzat de coruperea sexuală şi violarea mai multor minore cu vârste de până la şase ani. Bărbatul a fost prins după ce a molestat două copile în scara unui bloc din Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Drăgan (36 de ani) a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru molestarea mai multor minore. Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Hunedoara.

„Instanţa condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin, la pedeapsa de şase luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor (persoană vătămată G. A.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de şase ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol (persoană vătămată L. P.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de unsprezece luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor (persoană vătămată T. L.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de două luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale (persoană vătămată M. A.). Condamnă pe inculpatul Drăgan Constantin la pedeapsa de cinci luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale (persoană vătămată N. M.). Respinge ca nefondate cererile de achitare (...). Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, la care adaugă un spor de 8 luni închisoare (reprezentând 1/3 din totalul pedepselor de 6 luni închisoare, 11 luni închisoare, 2 luni închisoare şi 5 luni închisoare), astfel încât, în final inculpatul va executa pedeapsa de 6 ani şi 8 luni închisoare”, a informat Judecătoria Hunedoara.

Perversul din scara blocului

Constantin Drăgan, tânărul din Hunedoara acuzat de viol şi coruperea sexuală a două minore de trei ani şi şase ani, a fost arestat în luna mai, la scurt timp după ce a molestat o copilă de trei ani, în scara unui bloc de pe Strada Independenţei din Hunedoara. „Poliţiştii au mai stabilit că suspectul a acostat în acelaşi loc o minoră în vârstă de şase ani, asupra căreia a comis infracţiunea de viol. În ambele situaţii, agresorul a oferit minorelor sume de bani pentru a nu povesti cele petrecute”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, hunedoreanul i-ar fi făcut sex oral uneia dintre victime şi s-a masturbat în faţa alteia. Ulterior, Drăgan a fost pus sub învinuire şi pentru alte fapte similare, în care victimele au fost copii. Anchetatorii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Vă recomandăm şi:

Violatorul care şi-a torturat fosta iubită de 17 ani, a sechestrat-o şi a înfometat-o timp de trei zile a cerut să fie eliberat

Tânărul care şi-a mutilat fosta iubită de 17 ani, tăind-o cu un cuţit în zona vaginului, şi care apoi a sechestrat-o şi a violat-o, a fost adus în faţa instanţei. A cerut să fie eliberat, însă magistraţii Tribunalului Hunedoara i-au respins solicitarea.

Ororile elevei de 17 ani, devenită sclava sexuală a fostului iubit: vaginul tăiat cu un cuţit, coaste rupte, violată şi ţinută fără mâncare zile în şir

Minora de 17 ani sechestrată timp de trei zile şi violată de fostul iubit a suferit chinuri înspăimântătoare, arată raportul medico-legal, din dosarul în care Ioan Daniel Duma a fost arestat preventiv. Bărbatul a contestat decizia instanţei, iar dosarul a fost trimis la Tribunalul Hunedoara.

VIDEO Interlopul Sorin Palesică, arestat după scandalul din Straja, va fi judecat la Petroşani. Trei oameni bătuţi crunt de acesta sunt părţi vătămate în dosar

Sorin Palesică a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. Trei dintre victimele sale, printre care şi salvamontista Miruna Inel, s-au constituit părţi vătămate în dosar. Tânăra însă a intenţionat să îşi retragă plângerea împotriva agresorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările