Începe reabilitarea străzilor din trei cartiere ale Hunedoarei. Lucrările sunt aşteptate de trei decenii

Începe reabilitarea străzilor din trei cartiere ale Hunedoarei. Lucrările sunt aşteptate de trei decenii

Strada Ecaterina Varga.

Străzile din trei cartiere ale Hunedoarei intră în şantier. Lucrările, estimate la peste 16 milioane de lei, sunt aşteptate de trei decenii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartierele Micro 5/1 şi Ceangăi din municipiul Hunedoara au intrat în şantier, iar la începutul lunii noiembrie va începe reabilitarea străzilor şi aleilor din cartierul Traian Vuia.

„Astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare pe Strada Ecaterina Varga, din Ceangăi şi pe străzile Zambilelor, Privighetorilor, Dorobanţilor, din cartierul Micro 5/1. Asfaltarea va continua în zona străzilor Traian Vuia – Poştei – Bulevardul Corvin”, a informat Primăria Hunedoara. Muncitorii au început deja lucrul la reabilitarea străzilor, ordinele de începere a lucrărilor fiind emise în baza autorizaţiei de construire din 26 septembrie 2019. Aceste lucrări sunt cuprinse în contractul Subsecvent 2.

Odată cu terminarea lucrărilor din cartierul O.M. şi de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, aflate încă în şantier, echipele de muncitori se vor muta în zona Traian Vuia.

Valoarea totală a lucrărilor din cele trei cartiere este de 16.189.110 lei (fără TVA), respectiv 19.265.041 lei, iar lucrările care se execută în această perioadă au următoarele valori: Str. Ecaterina Varga: 939.064 lei (fără TVA), Str. Zambilelor, Privighetorilor, Dorobanţilor: 5.669.366 lei (fără TVA) şi Strada Traian Vuia, Poştei şi Bd. Corvin: 7.807.850 lei (fără TVA). Termenul de execuţie este de 12 luni, începând din 28 noiembrie 2019. Multe dintre străzi nu au mai fost reabilitate de trei decenii.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Investiţie de peste 4,5 milioane de euro în centrul istoric al Devei. Promenada va fi reabilitată cu fonduri UE

Şoseaua Hunedoara – Călan a intrat din nou în şantier, după cinci luni de pauză. Investiţie de 8 milioane de euro

VIDEO Barajul Retezat s-a transformat radical. De ce a ajuns colosul din munţi la o cotă nemaiîntâlnită

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: