14 incendii de vegetaţie în trei zile. Zeci de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea lor

14 incendii de vegetaţie în trei zile. Zeci de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea lor

Incendii vegetaţie.

14 incendii de vegetaţie au avut loc în ultimele trei zile în judeţul Hunedoara. Zeci de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de pompieri au intervenit la sfârşit de săptămână pentru limitarea propagării şi stingerea a 14 incendii de vegetaţie uscată.

Arderile s-au manifestat la marginea localităţilor Deva, Hunedoara, Hărău, Peştişu Mic, Simeria, Rişculiţa, Zeicani, Lupeni, Orăştie, Băieşti şi Căstău.

„În total, au fost afectate 7 hectare de teren acoperite cu resturi vegetale. Pentru stingerea incendiilor s-a acţionat cu echipamente specifice acestui tip de intervenţie şi acolo unde terenul a permis s-a acţionat cu autospecialele cu apă şi spumă”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Incendiile de vegetaţie uscată au fost generate de folosirea flăcării deschise în vederea igienizării terenurilor agricole.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretele celor mai faimoase tuneluri din România. Drumurile croite sub munţi, cu târnăcopul şi dinamita

VIDEO Gara legendară pusă sub lacăt. Au dispărut trenurile de călători de pe calea ferată înfiinţată de peste 130 de ani

VIDEO Soarta tristă a ultimei redute din calea ferată îngustă a Hunedoarei. Ce s-a întâmplat cu depoul mocăniţei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: