VIDEO Primar, către poliţiştii rutieri: „Pe timpul ăsta nu ne arde de radar. O să-i dau telefon lui Marcel Vela“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian pătuleanu şi poliţiştii rutieri                                              Captură video
Marian pătuleanu şi poliţiştii rutieri                                              Captură video

Primarul circula cu viteză neregulamentară, iar când poliţiştii au vrut să-l sancţioneze a început să invoce nume din Poliţie şi chiar al ministrului de Interne.

Protagonistul filmului postat vineri, 20 martie, pe pagina de Facebook Poliţişti-Uniţi suntem Puternici este primarul comunei Singureni (judeţul Giurgiu), Marian Pătuleanu.

Oprit de poliţişti pentru că a depăşit viteza regulamentară, edilul a început să invoce numele şefilor din IPJ Giurgiu, cu care tocmai se întîlnise la o şedinţă ţinută la Prefectură pe tema combaterii pandemiei de coronavirus.

„De la invocarea spiritelor şi până la înşiruirea tuturor şefilor pe care el îi ştia: <<Tache, Popescu şi şefu lu Georgescu (n.r. Inspectorul şef al IPJ Giurgiu)>>, primarul îi ameninţă pe cei doi poliţişti şi îi denigrează întrebându-i de ce stau <<la şpagă pe vremurile astea>>. Mai mult, primarul invocă chiar starea de urgenţă pentru a scăpa de amendă afirmând că el vine de la şedinţa de la Prefectură unde i s-a spus să se grăbească să <<izoleze oamenii>> , iar el nu este lăsat pentru că a fost oprit şi i se aplică amendă”, spun cei de la Sindicatul Poliţiştilor Europeni Europol.

Primarul Marian Pătuleanu invocă şi faptul că poliţiştii stăteau cu maşina pe pământul lui. Poliţiştii nu par deloc intimidaţi de edil, mai mult, conform Sindicatului Europol, aceltia l-au amendat pe contravenient cu 4.500 de lei pentru faptele săvârşite.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Atelierul de croitorie al Episcopiei Giurgiului produce măşti şi halate ce vor fi donate medicilor

Episcopia Giurgiului, pregătită să pună la dispoziţie spaţii pentru carantină sau pregătirea hranei

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite