VIDEO Angajat ISU, membru într-o reţea de trafic de droguri. Canabisul era crescut într-o casă de la ţară

VIDEO Angajat ISU, membru într-o reţea de trafic de droguri. Canabisul era crescut într-o casă de la ţară

Canabis la Giurgiu Sursa DIICOT

Un angajat al ISU a fost prins de DIICOT fiind parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri. El lucra în Bucureşti, iar cultura de canabis era crescută într-un sat din Giurgiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti făcea parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri care creşteau canabis. 

Ei a cumpărat o casă în satul Vlad Ţepeş din comuna Comana, judeţul Giurgiu, pe care au amenajat-o pentru cultura de iarbă halucinogenă. 

Iată ce a anunţat DIICOT duminică, 21 iunie, despre acest caz:

„La data de 21.06.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu au efectuat 4 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Giurgiu, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc.

 

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada mai 2019 – iunie 2020, mai multe persoane, printre care şi un angajat ISU Bucureşti, au iniţiat un grup infracţional în scopul dezvoltării de culturi de cannabis.

În acest sens, au achiziţionat o locuinţă în satul Vlad Ţepeş, comuna Comana, pe care au amenajat-o atât în interior, cât şi la exterior, în vederea înfiinţării respectivelor culturi. 

 

 

În urma percheziţiilor, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis formată din 504 plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, precum şi bunuri utilizate la dezvoltarea culturii (ventilatoare, lămpi, butelii de CO2, nutrienţi etc.), iar în curtea aceluiaşi imobil au mai fost identificate încă 25 de plante aflate în vegetaţie.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 4 persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Giurgiu. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie“, a anunţat DIICOT

Pe aceeaşi temă: 

Percheziţii antidrog la locuinţa unui handbalist francez din Făgăraş

Şase persoane trimise în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri după ce au adus în ţară 27 de kg de canabis

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: