Un consilier judeţean giurgiuvean a pus o recompensă de 10.000 de lei pe capul unor hoţi de combustibil

Un consilier judeţean giurgiuvean a pus o recompensă de 10.000 de lei pe capul unor hoţi de combustibil

Mihnea Boerescu este consilier judetean din anul 2012 / FOTO Bogdan Vladu

Furtul a 4,3 tone de motorină de la căminul de bătrâni din localitatea giurgiuveană Singureni l-a scandalizat pe consilierul judeţean Mihnea Boerescu. Acesta oferă 10.000 de lei pentru oricine poate oferi informaţii care să ducă la prinderea hoţilor de combustibil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ajutor nesperat pentru poliţiştii care se ocupă de cazul furtului de motorină de la Singureni. Consilierul judeţean Mihnea Boerescu îi vrea prinşi pe cei care au lăsat Căminul de bătrâni fără surse de încălzire în această perioadă.

El oferă o recompensă de 10.000 de lei celui care este dispus să ofere informaţii care să ajute autorităţile să-l prindă pe făptaş.

“Nu furtul în sine m-a scandalizat pentru că s-a furat şi se va mai fura combustibil ci faptul că s-a furat de la nişte oameni bătrâni, de la părinţii şi bunicii noştri. Este un semnal pe care am vrut să-l trag. Sunt banii mei, n-am firme sau contracte cu autorităţile” a declarat Mihnea Boerescu pentru “Adevărul”.

Consilierul judeţean nu crede că în acest furt sunt implicate persoane importante deoarece nu s-ar preta la o asemenea faptă.

“Asta e o găinărie locală, nu cred că sunt implicate autorităţi locale sau directorul unităţii. Vă daţi seama, cineva a cărat 400 de găleţi cu motorină aşa că e imposibil să nu fi fost văzut” a mai spus Mihnea Boerescu, cel care oferă practic jumătate din valoarea pagubei.

“Am evaluat pierderea la 200 de milioane de lei vechi şi sunt dispus să ofer jumătate din această valoare celui care va oferi informaţii pentru prinderea hoţilor. Nu trebuie să-mi ofere mie detaliile, ci la poliţie. Ei se ocupă de caz” a încheiat Boerescu.

La începutul acestei luni o sesizare depusă la postul de poliţie din Singureni reclama faptul că din bazinul centralei termice a Căminului de bătrâni au dispărut 4,3 tone de motorină.

Reprezentanţii IPJ Giurgiu susţin că a fost deschisă o anchetă pentru prinderea hoţilor de combustibil dar şi o lucrare penală pentru neglijenţă în serviciu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările