Trei milioane de lei pentru reabilitarea a şase kilometri de drum comunal

Trei milioane de lei pentru reabilitarea a şase kilometri de drum comunal

foto:arhivă

Două drumuri comunale extrem de importante ale comunei Găiseni urmează a fi asfaltate în scurt timp. Costurile proiectului sunt de 3.000.000 lei, suma provenind din fondul de rulment al bugetului local.

Două drumuri comunale de pe raza comunei Găiseni, importante pentru locuitori şi pentru cei care traversează această localitate urmează să fie asfaltate. Lucrările vor demara în această toamnă, iar banii provin, în cea mai mare parte, din fondul de rulment al Primăriei Găiseni.
 Cei şase kilometri care vor fi asfaltaţi urmează să fie împărţiţi în două: DC 190, care leagă satul Găiseni de Căscioarele, şi DC 187 care leagă satul Căscioarele de A1.
 „Probleme am întâmpinat la implementarea proiectului pentru DC 187, deoarece un cetăţean susţinea că îi este afectată proprietatea, astfel că a trebuit să mai întârziem demararea lucrărilor, până la finalizarea procesului. Acum sperăm ca din toamnă să putem demara acest proiect”, a declarat Ion Ştefan, primarul comunei Găiseni.
Finalizarea lucrărilor la cele două drumuri ar putea aduce potenţiali investitori atât în comuna Găiseni cât şi în localităţile învecinate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările