Tamango vrea să se pensioneze. Starea de sănătate se îmbunătăţeşte!

Tamango vrea să se pensioneze. Starea de sănătate se îmbunătăţeşte!

Tamango se simte mai bine

După două săptămâni de internare în Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un tratament de recuperare, Tamango a ajuns acasă şi are şanse să-şi revină dacă respectă cu stricteţe indicaţiile medicilor. Aurica, soţia interpretului piesei „Muro Shavo“ a spus, pentru „Adevărul de Seară“, că a învăţat să-i facă acestuia masaj pe mâna şi piciorul paralizate, dar şi exerciţiile specifice.

Ştiri pe aceeaşi temă

După două atacuri cerebrale, Tamango are acum şanse să se recupereze. De la ţiganul care făcea lumea să danseze şi să rupă podelele pe muzica sa, Tamango a ajuns imobilizat în pat, mut şi lipsit de speranţe până anul trecut.

După două săptămâni de tratament de recuperare, în Spitalul Militar Central din Capitală, Tamango are acum şanse să se recupereze dacă respectă întocmai ce i-au spus medicii.

CITEŞTE ŞI     Nu l-au uitat! Trupa HARA face campanie umanitară pentru Tamango

Demersuri pentru pensionare

„Tamango nu putea să stea nici măcar în fund, iar acum reuşeşte. Am învăţat cum să fac acasă cu el recuperarea, cu piciorul şi mâna paralizate. Nu poate să vorbească decât o vorbă, două“, a spus soţia lui Radu Vasile, alias Tamango.
Pensionarea interpretului din piesa „Muro shavo“ este o prioritate pentru familia lui, pentru că aşa venitul din casă s-ar putea echilibra, banii urmând să fie folosiţi pentru recuperarea sa.
„Medicamentele lui Tamango sunt foarte scumpe. Mulţi au promis că ne ajută, dar de fapt nu s-a mai întâmplat nimic. Luna asta va trebuie să merg din nou la Bucureşti, la spital, cu Tamango, dar am nevoie de ambulanţă să îl transport“, a mai spus Aurica.
Flavius, solistul Trupei Hara, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, că a luat legătura cu primarul din comuna Ghimpaţi pentru a-i scoate lui Tamago o copie după cartea sa de muncă, documentul fiind esenţial în demararea procedurilor.
„Am vorbit cu primarul din comună şi urmează să ne întâlnim şi să intrăm în posesia cărţii de muncă. Noi am demarat această iniţiativă în cadrul campaniei de ajutorare a lui Tamango şi vom face tot ce este posibil pentru ca el să beneficieze de acest drept“, a menţionat Flavius.



Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările