Restricţii de circulaţie în Vama Giurgiu

Restricţii de circulaţie în Vama Giurgiu

FOTO Arhiva

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă restricţii de circulaţie pentru anumite maşini în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse.

Circulaţia rutieră este restricţionată la 12 tone de către autorităţile bulgare, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.
 
 „Urmare a unei informări remise de către autorităţile bulgare, aducem la cunoştinţa participanţilor la traficul rutier că astăzi, 28.11.2018, autorităţile bulgare au instituit restricţii de circulaţie pentru vehiculele de transport marfă a căror masă totală maximă autorizată este mai mare de 12 tone, pe drumul naţional I-2 Ruse – Razgrad, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza căderilor masive de zăpadă”, transmite CNAIR.

Restricţia de circulatie a fost aplicată începând cu ora 12:45 şi vizează inclusiv punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.

„Vom informa conducătorii auto pe masură ce vom primi noi date cu privire la evoluţia situaţiei din Bulgaria”, asigură oficiialii CNAIR.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Pe aceeaşi temă:

Toate porturile la Marea Neagră au fost închise. Dobrogea, sub Cod Galben de ninsori viscolite şi intensificări ale vântului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: