Primul concurs de prăjituri dedicat giurgiuvencelor

Primul concurs de prăjituri dedicat giurgiuvencelor

La concurs vor putea participa şi prăjiturile cumpărate din cofetării (foto arhivă)

Aproximativ 100 de giurgiuveni s-au înscris la concursul „Prăjitura binecuvântată” organizat de comitetul parohial al tinerilor din cadrul Bisericii Bunavestire (Grecească). Acesta va avea loc în această seară cu începere de la ora 19.00 pe strada pietonală din faţa lăcaşului de cult.

Regula concursului este una simplă. Fiecare participant (înscris în prealabil) va aduce o prăjitură feliată în mai multe bucăţi pe care va încerca să o împartă la cât mai mulţi trecători. Cel care va reuşi să împartă cel mai repede prăjitura sa va fi premiat.

„S-au înscris cam 100 de persoane. Avem giurgiuveni de toate vârstele, însă în special tineri, majoritatea fiind fete. Prăjiturile pot fi făcute în casă de fiecare sau cumpărate. După slujbă, vom ieşi cu mai multe mese pe care vor fi puse tăvile cu prăjituri” a declarat pentru ADS Giurgiu Alexandra Roşu, unul dintre organizatori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: