O firmă cu sediul într-un sat din Giurgiu vinde Guvernului măşti de protecţie cu 56 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Firma are obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun.

SC Romwine & Cofee S.R.L este o firmă înfiinţată în martie 2019 în satul Uzunu, comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu.

Conform datelor furnizate de Confidas, firma are obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe. Firma este deţinută de Cristian Maria care este asociat unic şi administrator.

Cu toate acestea, SC Romwine & Cofee S.R.L apare pe lista firmelor care au încheiat acorduri cadru cu Guvernul României în baza OUG 11/2020 privind stocurile de urgenţă medicală, precum şi unele măsuri aferente instituirii carantinei. Lista este publicată de către Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC).

Pe 25 martie, firma cu sediul în stul Uzunu a încheiat două acorduri prin care Guvernul României aciziţiona 1.750.000 de măşti de protecţie de tip FFP2 sau FFP3, în valoare de 56 de milioane de lei. Produsele vor filivrate etapizat, în următoarele 35 de zile.

Firma din giurgiu vindemasti de 56 de milioane de lei


Firmele care au câştigat un contract cu statul pentru furnizarea a 1,67 milioane de măşti sanitare susţin că sunt ţinta unei campanii de presă prin care se pune în pericol contractul încheiat cu firma din Turcia.

„Considerăm că articolele apărute în presă sunt nu numai defăimătoare la adresa grupului Sanimed International Impex SRL, dar pot şi pune în pericol buna derulare a Contractelor de furnizare, acest fapt ducând la stoparea importului de măşti FFP2 şi FFP3 în România. În momentul de faţă, grupul Sanimed este singura companie care a obţinut Autorizaţia de Import de Măşti FFP2 şi FFP3.
 

Nu în ultimul rând menţionăm eforturile atât umane, cât şi investiţionale depuse de echipa Sanimed International Impex SRL în calitate de importator direct, în colaborare cu Camera de Comerţ Româno-Turcă, al cărei preşedinte este Tamer Aralay, şi Ministerul Sănătăţii pentru încheierea Contractului cu cel mai mare producător de măşti din Europa şi obţinerea Autorizaţiilor necesare pentru exportul măştilor din Republica Turcă”, arată compania într-un comunicat remis redacţiei.
 

Mai puteţi citi:

Daune morale de 100.000 de lei cerute de o femeie dezonorată pe pagina de Facebook denumită „Zdreanţa lui N.R.“

VIDEO Primar, către poliţiştii rutieri: „Pe timpul ăsta nu ne arde de radar. O să-i dau telefon lui Marcel Vela“

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite