Microbuz cu 18 pasageri la bord, implicat într-un accident rutier

Microbuz cu 18 pasageri la bord, implicat într-un accident rutier

Echipaj SMURD ajuns la locul accidentului                                      FOTO: ISU Giurgiu

Mai multe echipaje SMURD şi un modul de descarcerare au ajuns la faţalocului. Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa zilei de joi, 9 aprilie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În accidentul rutier au fost implicate două maşini: un microbuz şi un autoturism. Acesta s-a produs pe DJ 601, în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

„La faţa locului s-au deplasat trei  ambulanţe SMURD din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenţie Mihăilesti şi Roata de Jos şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal”, transmite ISU Giurgiu.

De asemenea, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a sosit pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din primele informaţii, în microbuz se aflau 18 persoane, iar în autoturism 7. Dintre acestea, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ. Toate persoanele au primit îngrijiri la locul evenimentului, fiind conştiente şi cooperante, cu traumatisme minore”, mai spun salvatorii.

O femeie de aproximativ 28 de ani, pasageră a autoturismului, a fost preluată de echipajul SAJ şi va fi transportată la un spital din capitală.

Pe aceeaşi temă:

Microbuz cu 12 pasageri, implicat într-un accident rutier. Şase ambulanţe au ajuns la faţa locului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: