Manager zonal al unor case de pariuri, cercetat pentru delapidare. Şi-a înscenat furtul a peste 110.000 de lei

Manager zonal al unor case de pariuri, cercetat pentru delapidare. Şi-a înscenat furtul a peste 110.000 de lei

FOTO: Arhiva Adevărul

Managerul zonal este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 33 de ani din municipiul Giurgiu, împreună cu concubinul acesteia, şi-a înscenat un furt din propriul autoturism pe care îl lăsase neasigurat. Femeia, care este magnager zonal al unor case de pariuri,susţinea că i-ar fi sustras o geantă în care s-ar fi aflat peste 100.000 de lei, bani proveniţi din încasările de la două societăţi comerciale care au ca obiect de activitate principal în domeniul pariurilor sportive şi al jocurilor de noroc.

În data de 21 ianuarie, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost „sesizată de către o femeie de 33 de ani cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au  sustras din autoturismul proprietate personală, o geantă în care se aflau 114.185 de lei, bani proveniţi din încasările de la două societăţi comerciale care au ca obiect de activitate principal în domeniul pariurilor sportive şi al jocurilor de noroc”, transmite IPJ Giurgiu.

„Poliţiştii au constatat faptul că, deşi femeia a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de furt, aspectele relatate nu sunt reale, constând în aceea că aceasta şi-a înscenat furtul cu ajutorul concubinul său şi un prieten al acestora care, în ziua de 21 ianuarie, în jurul orei 11.00, au sustras din maşina femeii, care era neasigurată, o geantă care, ulterior, s-a dovedit că la momentul producerii presupusei fapte de furt, era goală”, mai spun poliţiştii.

În urma anchetei, cei de la Serviciul Economic al IPJ Giurgiu au constatat că femeia, în calitate de manager zonal, şi-a însuşit din sumele ridicate de la punctele de lucru, 114.185 de lei, prin întocmirea în fals a înscrisurilor de depunere la unităţile bancare. Aceşti bani au fost luaţi în perioada decembrie 2019 - ianuarie 2020.

Pe aceeaşi temă:

Mesaj la moartea lui Vili, tânărul rom ucis în atentatul rasist din Germania: „Băi, sunteţi nişte nimicuri!“

Cine este românul ucis în atentatul din Hanau. Avea doar 23 ani şi oprise la un chioşc să-şi ia de mâncare. N-a mai apucat să coboare din maşină


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: