Fostul director al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu” din Giurgiu, implicat într-un uriaş scandal sexual

Fostul director al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu” din Giurgiu, implicat într-un uriaş scandal sexual

Petre Mimiş este în prezent angajat al CJ Giurgiu

Fostul preşedinte al filialei judeţene a Partidului România Mare (PRM) Giurgiu şi totodată fost director al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu” din Giurgiu, Petre Mimiş, ar fi implicat în scandalul de prostituţie, proxenetism şi pedofilie care a zguduit ţara în urmă cu câteva zile, potrivit presei centrale.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE

15.40

Politicianul şi totodată fost director al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu” din Giurgiu, Petre Mimiş, neagă implicarea sa în scandalul de prostituţie, proxenetism şi pedofilie care a zguduit ţara. Acesta spune că nu a întreţinut niciodată relaţii cu tineri şi că nu a apelat la serviciile proxeneţilor Costel „Scooby” Ţurcan, Andrei Staicovici şi Doru Iuga (director OTV).

“Am aflat de la televizor despre acest scandal. Nu cunosc persoanele care folosesc numele meu şi spun senatorul de Giurgiu, Petre Mimiş. Nu a încercat nimeni să-mi ceară punctul de vedere. Eu nu sunt om de afaceri şi la muzeu nu mai sunt director de patru ani”, a spus Petre Mimiş.
Acesta a negat de asemenea informaţia potrivit căreia ar fi “racolat” tineri de pe internet prin anunţuri.
“Eu nu am postat niciodată anunţuri pe internet pentru a căuta tineri. Unde să fac acest lucru? La serviciu? Calculatoarele sunt supravegheate, iar acasă nu am internet şi oricum am altceva mult mai important de făcut. Spre exemplu o să public în curând un tratat”, a completat fostul director al muzeului judeţean.

Anchetatorii nu l-au căutat

“Nu am fost sunat de procurori şi de nimeni altcineva care să mă întrebe despre acest scandal. Nu ştiu cum s-a ajuns aici, ştiu exact cât ştiţi şi dumneavoastră despre acest subiect. Nu fac nimic, dacă îmi vor pune în spate ceva atunci mă voi apăra. Eu cred în Dumnezeu şi nu fac scenarii, nu ştiu cine a făcut asta”, a completat Petre Mimiş.

Preşedintele Consiliului Judeţean asteaptă

“O să solicit la Poliţie date despre acest caz după finalizarea anchetei şi dacă se dovedeşte că domnul Mimiş a adus prejudicii de imagine sau s-a folosit de instituţia noastră voi fi obligat să iau o decizie împotriva acestuia împreună cu juriştii instituţiei. E încă premature să-l înfierez însă repet, nu voi avea prea mare generozitate dacă Consiliul Judeţean a fost implicat în acest scandal”, a spus Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţan Giurgiu.

Cine este Petre Mimiş

Este consilier pe probleme de agricultură în cadrul biroului preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu din 2008. A fost 17 ani în PRM, vicepreşedinte şi chiar preşedinte. A fost opt ani consilier judeţean. Nu este căsătorit şi nu are copii, are două nepoţele şi se implică în creşterea lor.

Petre Mimiş este actualmente angajat al Consiliului Judeţean Giurgiu. Conform televiziunii Antena 3, acesta întreţinea relaţii sexuale cu tineri, apelând la serviciile proxeneţilor Costel „Scooby” Ţurcan, Andrei Staicovici şi Doru Iuga (director OTV).Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările