Fiul unei primăriţe din Giurgiu către contracandidatul mamei sale: „Te îngrop, dă-te în morţii mă-tii!“

Fiul unei primăriţe din Giurgiu către contracandidatul mamei sale: „Te îngrop, dă-te în morţii mă-tii!“

Veniamin Sebastian Drăgan, Virginia Drăgan şi Ionuţ Popa FOTO: facebook.com

Fiul primăriţei Virginia Drăgan l-a ameninţat cu moartea pe contracandidatul mamei sale, liberalul Ionuţ Popa, care a intrat în lupta electorală pentru funcţia de primar al comunei giurgiuvene Mârşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Newsweek România a intrat în posesia a două înregistrări audio în care Veniamin Sebastian Drăgan, fiul primăriţei Virginia Drăgan (PSD), a lansat o ploaie de înjurături şi ameninţări la adresa liberalului.
 
Totul a început în primăvara acestui an, când edilul Virgina Drăgan îl suspecta pe liberalul Ionuţ Popa că ar vrea să devină moştenitorul unui consătean bogat, fost director la ferma comunală. Aşa că, printr-un mesaj postat pe Facebook, primăriţa Virginia Drăgan îi atrăgea atenţia liberalului să nu „alerge după ce nu îi aparţine”. 
 
În circ a intrat şi Veniamin Sebastian Drăgan, fiul primăriţei Virginia Drăgan, care l-a sunat pe liberal să-l întrebe de ce o hărţuieşte pe mama sa. „Dacă nu ai nimic personal cu ea, de ce ai tupeul... stai aşa... îţi aminteşti ce i-ai spus legat de comportamentul ei? Ceva să îşi revizuiască comportamentul? I-ai zis asta...”, i-a spus Veniamin liberalului Popa.
 
„Îţi rup căpăţâna, băga-mi-aş p..a în morţii tăi!”
 
„Te-am sunat să vorbesc cu tine de la bărbat de la bărbat. Să văd ce e în mintea ta. E mama, care are 55 de ani. Ce vrei, să vin să o atac pe mă-ta? Te-am sunat să îţi zic aşa: ai ceva personal cu mama? (…) Mamă, tu lucrezi… te-ai uitat prea mult la aerul mării, eşti nebun la cap? (…) Tu lucrezi cu mine cu psihologie inversă? Dacă e vorba de psihologie inversă… c…e, bă, c…e! De fapt, nu mă aştept la nici un răspuns de la tine. Şi dacă mă înregistrezi şi dacă nu, în fine…
 
Îţi dau un sfat aşa ca… ca băiat. Cred că ar trebui să ai un respect faţă de oamenii mai în vârstă… şi… mama, mai zici şi <corect>… băga-mi-aş p…a în morţii tăi! Băi, prostule, băi, tâmpitule, băga-mi-aş p…a în tine, mai ai şi tupeul să zici <corect>. Ia uite cât de prost e ăsta, cu cine vorbesc io...
Mă, mânca-ţi-aş p….a ta de târfă, mă auzi? Dacă vreodată o să te mai legi de persoana ei, ascultă-mă şi bagă la înregistrare, băga-mi-aş p..a în mă-ta şi în morţii tăi! Îţi rup căpăţâna, băga-mi-aş p..a în morţii tăi, ai auzit!? Băga-mi-aş p..a în morţii tăi şi în tine de fraier. Băi, dacă te mai legi de femeia aia, în p..a mea, care e faţă de tine o doamnă, în p..a mea, care tu habar nu ai ce înseamnă să fii un om de-a lungul timpului, care are o vârstă.
 
Băi, tâmpitule, ai tupeul să comentezi!? Băi, taci în morţii mă-tii din gură! Dacă te văd în faţa mea, te îngrop, dă-te în morţii mă-tii! Taci! Ai tăcut? (…) O să intri în pământ! Eşti prost!?”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările