VIDEO Elev lovit de un jandarm în timpul examenului de Bacalaureat. Parchetul Militar cercetează cazul

VIDEO Elev lovit de un jandarm în timpul examenului de Bacalaureat. Parchetul Militar cercetează cazul

FOTO: Arhivă

Incidentul s-a produs luni, 10 iunie, în cadrul primei probe ale examenului de Bacalaureat. Conducerea Jandarmeriei Române dezaprobă comportamentul jandarmului.

Incidentul s-a produs luni, 10 iunie, la Liceul „Tiu Dumitrescu” din localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu. jandarmul care asigura paza instituţiei şcolare pe perioada desfăşurării probelor, a fost filmat în timp ce-l lovea pe tânăr.

Părinţii elevului lovit de jandarm au depus o plângere care va fi cercetată de către procurorii Parchetului Militar.

Jandarmeria Române a transmis un comunicat în care dezaprobă comportamentul jandarmului.

„Conducerea unităţii din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul şi a demarat activităţile necesare pentru punerea la dispoziţia Parchetului Militar a tuturor informaţiilor, în vederea soluţionării cât mai urgente a cauzei. Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare şi lezează integritatea fizică a persoanei, şi se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident. Pentru evitarea pe viitor a unor situaţii de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare şi control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment”.

Jandarmul în cauză intenţionează să demisioneze în urma incidentului.

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier soldat cu trei morţi. Alte două victime au ajuns la spital

VIDEO Dosar penal în cazul viceprimarului PSD care l-a ameninţat cu o sabie pe un politician ALDE

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: