Deputatul Dan Păsat acuzat că plătea "fetiţe"

Deputatul Dan Păsat acuzat că plătea

Bogdan Cantaragiu (stânga) şi Dan Păsat (dreapta)

În acest scenariu apare şi numele deputatului Bogdan Cantaragiu, fost preşedinte al organizaţiei  PD-L Giurgiu

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că problemele se ţin de capul deputatului de Giurgiu, Dan Păsat. După ce acesta a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) la începutul lunii aprilie, pentru trei infracţiuni de şantaj şi efectuarea de operaţiuni financiare ilegale, acum Păsat a fost interceptat de procurorii DNA în timp ce negocia cu un proxenet, serviciile unor dame de companie.
Parlamentarul a fost ascultat vorbind la telefon cu un anume Vasile Crăciun, căreia îi cerea să îi facă rost de „două fetiţe” care să îl însoţească într-o vacanţă la Braşov. Dan Păsat nu vroia să se distreze singur în vacanţă, ci alături de colegul său de partid, deputatul Bogdan Cantaragiu, fost preşedinte al organizaţiei PD-L Giurgiu. 

Distracţie pe 500 de euro

Conform site-ului românia liberă.ro, după cum reiese din interceptările telefonice, Vasile Crăciun făcea o descriere amănunţită a celor două tinere cu care ar fi trebuit să se întâlnească cei doi parlamentari. Convorbirile telefonice dintre Păsat şi Crăciun au fost purtate la sfârşitul lunii ianuarie 2010.
“Păsat Dan: Da, Crăciune!
Crăciun: Dane, uite, am ajuns aici … ă … problema e cu timpul, că nu pot sta ele până la ora aia.
Păsat Dan: Păi atuncea pentru ce le dau, mă, 500 de euro?”
La o altă convorbire dintre cei doi, Păsat continua să îi ceară lui Crăciun şi alte detalii despre cele două fete.
“Păsat: Păi, explică-mi, sunt amândouă ca lumea, sau cum?
Crăciun: Una e bine … E OK!
Păsat: Şi a doua?
Crăciun: Na … nu prea (…) Una e slăbuţă aşa, bruneţică, slăbuţă (…)
Păsat: Şi sunt aranjate, ă, sunt finuţe, aşa, sau sunt d-astea … ?
Crăciun: Da, bruneţica aia e aranjată bine. Înţelegi? E finuţă, e alea … E şi nebună, mă, asta cealaltă, bruneta aia e nebună rău!(…) Da’ e vineri spre sâmbătă şi mi-au zis şi ele, dacă era în cursul săptămânii, era OK. Da’ vineri spre sâmbătă au clienţi şi vin, sună ăştia în draci şi o sută de euro la ele e o oră!”
Contactat de reporterii „Adevărul de Seară” parlamentarul Bogdan Cantaragiu neagă faptul că ar avea vreo legătură cu acest subiect.
„Nu ştiu despre ce e vorba, nu am nici o legătură cu aceste interceptări telefonice. Nu am nici o treabă, nu am vorbit niciodată cu Dan Păsat despre aşa ceva. Dă mai bine în dosar să apară doi deputaţi decât unul singur” a spus deputatul Bogdan Cantaragiu.
Am încercat timp de câteva ore să luăm legătura cu parlamentarul Dan Păsat, dar acesta nu a putut fi contactat.
Procurorii DNA au dispus ca Vasile Crăciun să fie cercetat pentru proxenetism.

CASETĂ

Procesul deputatului Dan Păsat va începe în data de 20 iunie, la instanţa supremă. Acesta va fi judecat pentru trei infracţiuni de şantaj şi efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o deţine

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: