Copilă de 11 ani violată de concubinul mamei. Bărbatul a fost găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Fetiţa le-a spus anchetatorilor că fusese violată de concubinul mamei cu câteva ore înainte. Medicii legişti au confirmat declaraţiile copilei de 11 ani.

În dimineaţa zilei de miercuri, 14 august, în jurul orei 07.45, poliţiştii Secţiei 7 Rurală Băneasa au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, că vecinul său s-a spânzurat.

La faţa locului a ajuns o echipă operativă de anchetatori, condusa de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Aceştia au găsit un bărbat, în vârstă de 53 de ani, spânzurat.

În timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat o fată de 11 ani care a declarat faptul că este copilul „concubinei persoanei decedate şi că, în noaptea de 13/14 august, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat”, transmite IPJ Giurgiu.

Fata a fost preluată de o ambulanţă. Cu ocazia examinării medico-legale, medicii legişti au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice infracţiunii de viol.

În ceea ce priveşte autopsia cadavrului bărbatului, medicii au concluzionat că moartea a fost violentă, datorându-se insuficientei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Pe aceeaşi temă:

Copil aflat în grija statului, victima unor proxeneţi. Fetiţa a fost abuzată sexual şi pusă să se prostitueze

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite