Ce se întâmplă cu cei trei elevi de clasă primară care au vandalizat şcoala. „Un copil a venit cu adeverinţă medicală că e apt, care este dubioasă, va fi verificată“

Ce se întâmplă cu cei trei elevi de clasă primară care au vandalizat şcoala. „Un copil a venit cu adeverinţă medicală că e apt, care este dubioasă, va fi verificată“

Şcoala vandalizată FOTO: giurgiuonline

Trei elevi de şcoală primară din Clejani au distrus unitatea de învăţământ în proporţie de 90%. Întrebaţi de ce au făcut aşa ceva, ei au spus că s-au amuzat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 septembrie, trei copii cu vârste de 8,9 şi 10 ani au vandalizat în trei ore şcoala din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, doi dintre cei trei învăţând chiar în unitatea respectivă.
 
În câteva ore, cei trei au vandalizat cinci clase, trei pentru învăţământul primar şi două de grădiniţă, cancelaria, grupul sanitar şi centrala termică. Apoi, s-au dus să facă duş. 
 
Unul dintre cei trei copii care au distrus şcoala din Clejani, după ce s-au enervat pe o jucărie muzicală, a mai cauzat probleme, dar nu la acest nivel, a declarat, la Digi24, Florin Nidelea, primarul localităţii. „Un copil a venit cu adeverinţă medicală că e apt, este dubioasă acea adeverinţă, va fi verificată. Am mai avut probleme cu el anul trecut, dar nu la nivelul ăsta, i s-a scăzut nota la purtare de conducerea şcolii“, a spus primarul.
 
Florin Nidelea a dat asigurări însă că în următoarele două zile se va lucra continuu şi că peste 30 de persoane se implică pentru ca şcoala să devină funcţională, iar de luni să poată fi deschisă pentru cursuri. În prima fază, cheltuielile vor fi suportate de primărie. Întrebaţi de primar de ce au vandalizat şcoala, copiii au răspuns că „s-au amuzat“.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: