Avocat acuzat de tentativă de omor. A lovit cu maceta un tânăr

Avocat acuzat de tentativă de omor. A lovit cu maceta un tânăr

FOTO: Arhiva Adevărul

Avocatul i-a aplicat mai multe lovituri tânărului de 26 de ani. Procurorii îl acuză de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti l-au reţinut pe un avocat din Baroul Giurgiu, pe care-l acuză de „tentativă la infracţiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 C.P raportat la art. 188 alin 1 C.p.cu aplicare art. 41 C.P. şi art. 43 alin. 5 C.p, şi infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de art. 371 C.p.cu aplicare art. 41 C.p, şi art. 43 alin. 5 C.p. ambele cu aplicare art. 38 alin. 1 C.p., reţinându-se, totodată starea de recidivă post-condamnatorie.”

Incidentul s-a petrecut luni, 13 aprilie, în jurul orelor 17,00 – 17,30, în municipiul Giurgiu, într-un loc public, „pe fondul unei discuţii contradictorii, inculpatul, avocat în cadrul Baroului Giurgiu, prin utilizarea unui cuţit de vânătoare, de tip macetă, a aplicat în mod repetat, mai multe lovituri persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 26 de ani, fiind vizate zone vitale ale acestuia, una dintre lovituri cauzându-i persoanei vătămate leziuni traumatice în zona umărului drept”, se arată încomunicatul procurorilor.

Avocatul a fost reţinut, iar procurorii cer arestarea lui preventivă pentru tentativă de omor.

De asemenea, în aceleaşi împrejurări, avocatul a proferat ameninţări la adresa persoanelor prezente la locul faptei, acţiunea acestuia fiind de natură a tulbura ordinea şi linştea publică.

Pe aceeaşi temă:

Judeţul Giurgiu: 25 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Pericolul major la care i-a expus un primar din Giurgiu pe bătrânii din sat, cărora le-a dus alimente de Paşte


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: