Astra II Giurgiu se reuneşte luni dimineaţă

Astra II Giurgiu se reuneşte luni dimineaţă

Astra II Giurgiu se reuneşte pe 9 ianuarie (foto arhivă)

După o vacanţă de aproximativ o lună, jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei Astra II Giurgiu se reunesc luni, 9 ianuarie, în vederea pregătirii returului de campionat al Ligii Secunde (Seria I).

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform declaraţiilor managerului sportiv al Astrei II, Stelian Marin, la reunire vor fi prezenţi toţi jucătorii aflaţi sub contract cu formaţia giurgiuveană.

Singura noutate din lotul formaţiei de la malul Dunării ar putea fi revenirea portarului Alin Dragne care şi-a reziliat în luna decembrie contractul cu echipa Callatis Mangalia.

„Primul antrenament va începe mâine în jurul orei 10.30, aceasta după ce preşedintele FC Astra, Petre Buduru, va sta de vorbă cu fotbaliştii. În acest moment nu ştiu dacă Alin Dragne va evolua din retur la Giurgiu însă este adevărat că acesta şi-a reziliat contractul cu Mangalia” a spus Stelian Marin.

Managerul formaţiei de la malul Dunării a infirmat zvonurile privind plecările lui George Gavrilaş şi Georgian Marcu la CF Brărila spunând că îi aşteaptă pe cei doi la reunire.

După prima jumătate a campionatului Ligii Secunde (Seria I), Astra II Giurgiu ocupă locul 12, retrogradabil, cu 19 puncte, cea mai slabă clasare din 2005 încoace.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările