Accident rutier grav în localitatea Cornetu. Un şofer a murit

Accident rutier grav în localitatea Cornetu. Un şofer a murit

FOTO ISU Giurgiu

Salvatorii ISU Giurgiu-Garda Mihăileşti au intervenit în această dimineaţă la un accident produs în localitatea Cornetu, judeţul Ilfov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa zilei de joi, 6 septembrie, în jurul orei 7.30, în localitatea Cornetu.

„După sosirea echipajelor la locul solicitării s-a constatat că în accident erau implicate un tir şi un autoturism marca Peugeot 406, iar în urma impactului a fost acroşat şi un alt turism, marca Opel Corsa, staţionar. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată (şoferul autoturismului Peugeot), conducătorul tirului nesuferind traumatisme”, a transmis ISU Giurgiu.

La locul solicitării au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dotată cu modul de descarcerare, de la Garda Mihăileşti, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dotată cu modul de descarcerare, de la Garda Măgurele, descarcerarea bază de la Detaşamentul 13 Septembrie, precum şi elicopterul SMURD.

Medicul de pe elicopterul SMURD a constatat decesul şoferului maşinii Peugeot, un bărbat de 42 de ani, care la sosirea salvatorilor prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Pe aceeaşi temă:

Carambol în Giurgiu. Patru maşini implicate într-un accident rutier pe DN 6; două persoane au fost rănite

Judeţul Giurgiu, sub avertizare Cod Portocaliu de inundaţii. Drumuri închise şi mii de hectare de teren sub ape

 

 

citeste totul despre: