Accident rutier pe A1, sensul de mers Piteşti-Bucureşti. Două persoane au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a soldat cu şase victime foto: ISU Giurgiu
Accidentul s-a soldat cu şase victime foto: ISU Giurgiu

Accidentul rutier s-a produs pe A1, pe sensul de mers Piteşti-Bucureşi, la kilometrul 27. Traficul rutier este blocat, poliţiştii deviind maşinile între kilometrii 30 şi 23.

Accidentul rutier s-a produs în această dimineaţă pe A1, în zona localităţii Poenari.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, Gărzilor de Intervenţie Roata de Jos şi Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. De asemenea, în sprijin se află şi elicopterul SMURD. 

„Au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Sunt 6 victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă.  Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD”, transmite ISU Giurgiu.

În prezent, toate persoanele implicate primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Piteşti către Bucureşti, în zona localităţii Poenari, judeţul Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. 

Traficul urmează să fie deviat între kilometrii 30 şi 23, prin localitatea Bolintin Vale.

Citeşte şi: 

Trafic intensiv în trei puncte de trecere a frontierei R. Moldova

Aglomeraţie la vamă din cauza turiştilor care se întorc din Grecia. Cel mai mult aşteaptă persoanele care intră în ţară pe la Vama Veche

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite