Încărcător de pistol, cu 17 cartuşe, dispărut din camera de armament a unei secţii de Poliţie. Unde a fost găsit

Încărcător de pistol, cu 17 cartuşe, dispărut din camera de armament a unei secţii de Poliţie. Unde a fost găsit

Pistol - arhiva foto

După dispariţia încărcătorului, poliţiştii au început verificările. După patru zile, acesta a fost găsit. Între timp, şi Parchetul a deschis un dosar penal.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu a transmis marţi, 25 ianuarie, un comunicat despre situaţia creată la Poliţia Oraşului Mihăileşti în urma dispariţiei unui încărcător de pistol. Evenimentul s-a desfăşurat în urmă cu aproape trei săptămâni.
 
„La data de 8 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mihăileşti s-au sesizat cu privire la faptul că, de la camera de armament a unităţii, lipseşte un încărcător pentru pistol şi muniţia aferentă, respectiv 17 cartuşe”, transmite IPJ Giurgiu.
 
În  baza sesizării, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a dispus constituirea unei echipe de verificare, care s-a deplasat la sediul poliţiei oraşului Mihăileşti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi neglijenţă în serviciu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.
 
„Ulterior, la data de 12 ianuarie, încărcătorul şi cartuşele aferente au fost identificate, în urma efectuării unor activităţi administrative, în depozitul de armament şi muniţie al IPJ Giurgiu”, menţionează poliţiştii.
 
Ancheta procurorilor va stabili cum a fost posibil ca încărcătorul să dispară de la Secţia de Poliţie a Oraşului Mihăileşti şă să apară în depozitul de armament de la sediul IPJ Giurgiu.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările