Ziua Internaţională a Dansului sărbătorită, cum altfel, decât prin dans

Ziua Internaţională a Dansului sărbătorită, cum altfel, decât prin dans

Înscrierile au loc până pe 25 aprilie. Foto: Adevărul

Zeci de dansatori sunt aşteptaţi să se înscrie la cea de-a treia ediţie a Galei Dansului, organizată anual de Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi se pregăteşte pentru cea de-a treia ediţie a "Galei Dansului", care se va desfăşura în acest an marţi 29 aprilie, începând cu ora 18.00, in sala  de spectacole. Programul va cuprinde momente speciale: dans modern, contemporan, balet, dans sportiv, popular, street-dance, majorete, dar şi câteva surprize. 

"Şi in acest an vom organiza Gala Dansului, ca de fiecare data. Am observat o mare deschidere si dorinta din partea artistilor de a participa la aceasta gala, cat si din partea publicului. Dansul face parte din viata noastra, ne aduce bucurie, culoare, incredere”, spune Andreea Ignat solistă şi coregraf în acelaşi timp la Casa de Cultură.

"Aşa cum deja se stie, in acest an CCSG implineste 45 de ani de existenta. Pe tot parcursul anului veti putea vedea o agenda culturala extrem  de incarcata cu proiecte si evenimente interesante, pentru toate varstele si gusturile. Pe langa concursuri, targuri, expozitii, seri de poezii, cenaclu, ore deschise, activitati umanitare, Gala Dansului a devenit un eveniment asteptat de toti, intrucat dansatori copii si tineri pot invata unii de la ceilalti, se pot cunoaste, educa, socializa. Arta si sportul uneste si leaga prietenii, aduce incredere si sanatate", spune la rândul ei Angela Baciu, consilier cultural în cadrul Casei de Cultură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: