Zeci de profesori universitari, cercetători şi oameni de afaceri fac schimb de idei pentru a răspunde nevoilor reale ale studenţilor

Zeci de profesori universitari, cercetători şi oameni de afaceri fac
schimb de idei pentru a răspunde nevoilor reale ale studenţilor

Universitatea ”Dunărea de Jos” Foto: UGAL

În perioada 26-27 octombrie 2018, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi se va desfăşura Conferinţa Internaţională „UGAL – HUB multidisciplinar pentru susţinerea interacţiunii inovative cu piaţa muncii şi internaţionalizarea învăţământului universitar”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scopul conferinţei este acela de a reuni cadre didactice, cercetători, factori de decizie şi antreprenori din mai multe ţări în vederea schimbului de instrumente educaţionale şi de cercetare inovatoare, precum şi a transferului de cunoştinţe şi expertiză relevante. Totodată, este un bun prilej de a institui parteneriate interinstituţionale cu reprezentanţii universităţilor invitate.

Acest eveniment constituie un alt pas important în procesul internaţionalizării, proces care nu este un scop în sine, ci ţine de necesitatea de a găsi soluţiile potrivite pentru ca învăţământul superior să răspundă prompt şi corect nevoilor reale ale studenţilor, corelate cu trendul şi ritmul schimbărilor din societate. 

Organizatorii îi  invită pe toţi cei interesaţi să îşi exprime opinia şi rezultatele studiilor participând cu lucrări la această conferinţă internaţională.   Lucrările  ce vor fi acceptate după double peer review, vor fi publicate in reviste cu mare vizibilitate şi impact, Journal cotat ISI Thomson Reuters, revistă listată Emerald.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările