Zeci de gălăţeni au rămas fără permise de conducere pentru încălcarea legislaţiei rutiere, fiind retrase şi 15 certificate de înmatriculare auto

Zeci de gălăţeni au
rămas fără permise de conducere pentru încălcarea legislaţiei rutiere, fiind retrase şi 15 certificate
de înmatriculare auto

Poliţiştii au tras pe dreapta 32 de gălăţeni pentru diverse abateri la circulaţia rutieră Foto: arhivă Adevărul

Aproape 800 de poliţişti gălăţeni au fost angrenaţi în misiuni pentru preîntâmpinarea oricăror incidente ce ar fi putut afecta manifestările religioase şi culturale organizate cu prilejul sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului. Oamenii legii au aplicat nu mai puţin de 654 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 142.988 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii gălăţeni în perioada 11-14 august, au fost constatate 20 de infracţiuni, dintre care 17 la regimul siguranţei rutiere.

”Au fost aplicate 654 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 142.988 de lei, dintre care 98 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 510 pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 1.475 de lei, au reţinut 32 de permise de conducere, fiind retrase 15 de certificate de înmatriculare auto.

citeste totul despre: