Zeci de fiole anabolizante de mare risc, confiscate de inspectorii vamali gălăţeni

Zeci de fiole anabolizante de mare risc, confiscate de inspectorii vamali gălăţeni

Anabolizantele au fost confiscate. Foto: Adevărul

Inspectorii vamali gălăţeni din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Oancea au confiscat  38 fiole anabolizante de mare risc. Acestea erau ascunse în borcane cu gem. Bărbatul a fost amendat  amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 14  aprilie 2014, în jurul orelor 15.00, la Biroul Vamal de Frontieră Oancea s-a prezentat pentru control un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova. Microbuzul se deplasa pe ruta Republica Moldova-Marea Britanie.

La controlul vamal de specialitate efectuat, inspectorii vamali au descoperit 23 fiole SUSTAVER şi 15 fiole TESTOVER, ascunse în bagajele personale ale şoferului, în borcane cu gem.

Substanţele active conţinute de  fiole  sunt substante dopante, cu grad mare de risc, prevazute în anexa la Legea nr. 104/2008 modificată şi completată cu Legea nr. 10/2011 privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc.

Conform prevederilor legale în vigoare, autoritatea vamală a luat măsura reţinerii celor 38 fiole, în vederea confiscării, sancţionând persoana în cauză cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: